Co-occurrence of T-2 and HT-2 Mycotoxins and α and β Anomers of Their Glucosides in Wheat and Oat Grains

Pierzgalski, Adam; Bryla, Marcin; Cramer, Benedikt; Humpf, Hans-Ulrich; Twaruzek, Magdalena

Forschungsartikel (Zeitschrift) | Peer reviewed

Details zur Publikation

FachzeitschriftJournal of Agricultural and Food Chemistry (J Agric Food Chem)
Jahrgang / Bandnr. / Volume72
Ausgabe / Heftnr. / Issue6
StatusVeröffentlicht
Veröffentlichungsjahr2024
DOI10.1021/acs.jafc.3c07465
Stichwörterwheat; oat; T-2 toxin; HT-2 toxin; mycotoxin; metabolites; occurrence; Poland

Autor*innen der Universität Münster

Cramer, Benedikt
Professur für Lebensmittelchemie (Prof. Humpf)
Humpf, Hans-Ulrich
Professur für Lebensmittelchemie (Prof. Humpf)