Achieving food system resilience requires challenging dominant land property regimesOpen Access

Calo, Adam; McKee, Annie; Perrin, Coline; Gasselin, Pierre; McGreevy, Steven; Sippel, Sarah Ruth; Desmarais, Annette Aurélie; Shields, Kirsteen; Baysse-Lainé, Adrien; Magnan, André; Beingessner, Naomi; Kobayashi, Mai

Forschungsartikel (Zeitschrift) | Peer reviewed

Details zur Publikation

FachzeitschriftFrontiers in Sustainable Food Systems (Front. Sustain. Food Syst.)
Jahrgang / Bandnr. / Volume5
Seitenbereich1-7
StatusVeröffentlicht
Veröffentlichungsjahr2021 (14.09.2021)
DOI10.3389/fsufs.2021.683544
Link zum Volltexthttps://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2021.683544/full
Stichwörterfood system transformation; food sovereignty; agroecology; resilience; property regimes; land tenure; land reform

Autor*innen der Universität Münster

Sippel, Sarah Ruth
Professur für Humangeographie mit dem Schwerpunkt Wirtschaftsgeographie und Globalisierungsforschung (Prof. Sippel)